Home / Halı Yıkama / Semtler / Bahçelievler Fevziçakmak Halı Yıkama

Bahçelievler Fevziçakmak Halı Yıkama

Halı Temizliğinde Modern Teknoloji, Teknolojideki ilerleme halı yıkama sektörünü de etkilemiştir. Bahçelievler Fevziçakmak mahallesi halı yıkama, gelişen teknolojinin imkânlarından yararlanarak güvenli ve sağlıklı koşullarda halılarınızın temizliğini sağlamaktadır.

• Eski sistemde toz dolabında dövülen halılar yırtılma riski taşımaktayken, yeni sistemdeki toz alma makineleri halı üzerindeki toz ve tüyleri vakum etkisiyle temizleyerek yıkama kalitesini artırmaktadır.

• Eski sistemde farklı halılar aynı havuzda bekletilerek lekelerinin yumuşaması sağlanmakta ve yere serilerek yıkanmaktayken, yeni sistemde yıkayan kişinin etkisini dışlayacak şekilde tam otomatik makinelerle temizlik sağlanmaktadır.

• Kat yerlerinde kırılma ve yırtılmaya sebep olan tencere tipi makineler yerini halıları hasarsız ve büyük ölçüde kuru çıkartan boru tipi sıkma makinelerine bırakmıştır.

• Açık alanda kurutmanın yerini özel kurutma odaları ve kurutma makineleri almıştır.

• Hav tüyleri, yeterli temizlik sağlamama riski olan fırça yerine hav alma makinesi kullanılarak temizlenmektedir.

Profesyonel Halı Temizliği İle Alerjiyi Uzak Tutun, En çok temas ettiğimiz eşyalarımızdan halıların temizliği herkes için önemli olsa da astım veya kapalı alan alerjisi rahatsızlığı olan veya bu riski taşıyan kişiler için daha fazla önem taşımaktadır.Evcil hayvanların bıraktığı kepek ve kirler, akarların alerjik etkilere sebep olmaması için düzenli olarak temizlenmesi gereklidir. Ancak evde yapılan süpürme ve silme işlemleri yüzeysel temizlik sağladığından yeterli olmamaktadır. Bahçelievler halı yıkama, düzenli olarak profesyonel temizlik sağlayarak halı ve kilimlerinizi alerjiye sebep olabilecek etkenlerden temizlemekte, daha sağlıklı yaşam alanları oluşturulmasına katkıda bulunmaktadır.

El Dokuması Halı Temizliği; Halının cinsine uygun temizlik malzemesi ve araçlar kullanılarak temizlik yapılmadığında halılarda renk ve doku yıpranması riski olmakta ve yeterli temizlik sağlanmamaktadır. Fevziçakmak halı yıkama, halıları cinslerine göre sınıflandırarak etkin temizlik imkânı sunmaktadır. El dokuması halılar doğru temizlendikleri takdirde alerjen ve bakterileri filtreleme özelliğine sahiptir. Oldukça hassas olan bu ürünlerin rengi ve canlılığı ancak doğru yöntemlerle temizlenirse korunacaktır. El dokuması halıların temizliğinde kullanılan malzemelerin kalıntı bırakmayan özellikte olması gereklidir.

Check Also

Güngören Tozkoparan Halı Yıkama

Tozkoparan Halı Yıkama Hizmetleri. Tozkoparan ilçesi pek çok özel sektör kuruluşunun bir semt olarak dikkatleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir